Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za ubojstvo 'hrvatskog diva' optužena tri rođaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri mjeseca nakon što je u svom domu u Kanadi ubijen profesionalni hrvač Ivan Radočaj, poznat kao "Hrvatski div", kanadske vlasti uhitile su trojicu braće i optužile ih za ubojstvo s umišljajem, izvijestio je list Winnipeg Free Press.

Nakon široke policijske istrage jučer su uhićeni Donald Richard (31), Daniel Richard (22) i Timothy Richard (20), priopćila je policija i najavila da su moguća i nova uhićenje u tom slučaju. Policija je navela da su trojica optuženih rođaci i da otprije poznati vlastima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni

Ivan Radočaj (43), pronađen je mrtav u svom domu u Interlakeu, u pokrajini Manitoba, 14. rujna 2007., a kao uzrok smrti navedene su "ozljede tupim predmetom". Umro je samo nekoliko tjedana nakon što je optužio bivšu suprugu kako mu prijeti da će ga dati ubiti, poslije raspada trotjednog braka. Bivša supruga Melody Sanford zanijekala je te tvrdnje u izjavi za Winnipeg Free Press.

Ivanov otac Josip Radočaj, nekoliko dana nakon ubojstva sudu dao je izjavu pod prisegom, tvrdeći da je Sanford "uvukla" njegovog sina u lažno vjenčanje kako bi se domogla njegova novca, uključujući i 49.000 dolara od osiguranja za prometnu nesreću. Naveo je da se Ivan bojao njezinih veza s "bandama i dilerima droge" te zatražio da se njegova imovina zamrzne.

Ivan Radočaj je u prvoj polovici 80-ih godina postao glasovit kao profesionalni hrvač - 'kečer', nastupajući pod raznim imenima kao što su "Croatian Giant", "Ivan the Giant" i "Big John Radocaj".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene