Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus: Ranieri ključ za Lamparda?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako Claudio Ranieri 'zasjedne' na klupu Juventusa, mogao bi ga slijediti i Frank Lampard, piše talijanski tisak. Ranieri, pak, inzistira na svom pomoćnom osoblju, što Upravi "Stare dame" baš i nije po volji.

Iako se već spekuliralo da će se Ranieri vratiti na Otok, točnije u Manchester City, Ranieri, čini se, još ništa nije odlučio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na putu za Berlin Realovci, čuvajte se: Prelijepa Španjolka stiže u Madrid donijeti sreću - Juventusu! Slika nije dostupna Juventus opet podbacio, Napoli preuzeo vodstvo

La Stampa piše da je Juventusova uprava povukla već gotovu ponudu jer bivši trener Parme želi sa sobom u Torino dovesti i svoje pomoćno osoblje - bivšeg trenera Liverpoola i Fulhama Christiana Damiana, trenera vratara Giorgia Pellizzara i kondicijskog trenera Riccarda Capannu. 

S druge strane, Ranieri je bio ključan čovjek pri transferu Franka Lamparda iz West Hama u Chelsea 2001. (kada je tamo bio trener), pa mediji spekuliraju kako je on jedan od ljudi koje bi Lamps, nezadovoljan pregovorima u Chelseu, mogao slijediti do Torina. 

Ranieri je u dugogodišnjoj trenerskoj karijeri vodio Cagliari, Napoli, Fiorentinu, Valenciu (dva puta), Atletico iz Madrida, Chelsea i Parmu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene