Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jelena Dokić: 'Nisam oteta, to su gluposti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tenisačica Jelena Dokić (23) odbacila je tvrdnje oca Damira da su je otela zagrebačka braća Bikić.

'Nitko me nije oteo, to su najobičnije gluposti. Nalazim se u Zagrebu i tražim sponzore za svoj povratak u svjetski teniski vrh', izjavila je Jelena Dokić za beogradski dnevnik 'Sportski Žurnal'.

Pročitajte i ovo Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj Tomislav Stipan Troskot Nulto stanje Otac Zvonimira Troskota ima kućicu u parku prirode: "Svi koji imaju te pomoćne objekte, nitko nema takav dokument"

Otac Jelene Dokić već je i ranije davao slične izjave. Jelene Dokić je u vezi s Tinom Bikićem, a posljednjih godina trenirao ju je Borna Bikić. Također, nedavno je počela trenirati u kampu bivšeg hrvatskog Davis Cup izbornika Nikole Pilića u Muenchenu.

'Želim se vratiti u svjetski teniski vrh. Ako je to mogla Mary Pierce kad joj je bilo 30 godina, onda mogu i ja, meni su tek 23 godine. Trebat će mi šest mjeseci da ostvarim fizičku spremu u kojoj sam bila nekada. Počet ću s manjim turnirima i moj je cilj da do kraja sljedeće godine uđem među 30 najboljih na svijetu', kaže Jelena Dokić.

Nekada četvrta igračica svijeta danas je na 583. mjestu WTA liste.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene