Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivanković: 'Glupa greška dovela nas je do poraza'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon večerašnje utakmice Dinamo - Ajax trener Dinama, Branko Ivanković, izjavio je kako je očekivao neizvjesnu utakmicu te da je Dinamo dobro parirao gostima i u prvom poluvremenu stvorio nekoliko poluprigoda.

'Glupa pogreška dovela je do poraza, jer je Ajax isuviše iskusna ekipa da taj poklon naše obrane ne bi znao iskoristiti. Pokušali smo u drugom dijelu s izmjenama podignuti ritam utakmice, ali to nije išlo. Ajax je igrao s jednim špicem igračem i glavni im je cilj bio ne primiti gol. Teško je uspoređivati tko je bolji Ajax ili Werder, ali mogu reći da nismo imali sreće sa ždrijebom, jer smo dobili jače protivnike. Ipak, još ništa nije gotovo jer za 14 se dana igra revanš, a tada ću u momčadi imati Carlosa i Mandžukića, a možda se oporavi još koji igrač', optimistički je završio trener Dinama. 

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Navijači Hajduka probili ogradu i upali na teren Dnevnik Nove TV pita Smatrate li da su postojeće kazne za huligane dovoljne? Ovako ste glasali u Dnevniku Nove TV

>> Kup UEFA: Dinamo-Ajax 0:1 

'Dinamo je jako dobro tehnički potkovan, suprotstavili smo se snažnom obranom, koja je najzaslužnija za ovu pobjedu. Ne mislim ni slučajno da je sve gotovo, jer Dinamo sam gledao na gostovanju kod Werdera i mogu reći da je to sjajna momčad za kontra napade jer igraju tehnički vrlo dobro. Pobjednik će se znati tek poslije druge utakmice, ali večeras mi imamo pravo na sreću, jer pobijedili smo zbilja dobrog protivnika. Teško mi je uspoređivati Slaviju i Dinamo, ali mogu reći kako je Dinamo tehnički puno potkovaniji, a Slavijina igra se bazira na čvrstoj obrani', rekao je trener gostujuće momčadi Henk ten Cate.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene