Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Četvorica nogometaša kažnjeni zbog klađenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi napadač Torina 31-godišnji David Di Michele kažnjen je tromjesečnom zabranom igranja i novčanom kaznom od 20.000 eura zbog ilegalnog klađenja, a uz njega su suspendirana još trojica talijanskih nogometaša.

Igrač Atalante Thomas Manfredini također je udaljen s nogometnih terena na tri mjeseca, Massimo Margiotta iz drugoligaša Frosinonea na terenu neće biti 4 mjesec,a a mora platiti i novčanu kaznu od 10.000 eura. Najveću kaznu dobio igrač drugoligaša Mantove Vincenzo Sommese, kojem je izrečena zabrana igranja u trajanju od pet meseci i 20 dana te novčana kazna od 10.000 eura.

Pročitajte i ovo Avioni F-35 Tužba protiv Vlade Nizozemski sud zabranio prodaju Izraelu dijelova za jedan od najnaprednijih borbenih aviona Selfie - 3 Sve za lajk! Selfie opasan po život: Ljudi zbog njih padaju s visina, stradavaju u prometu te se i utapaju

Njih su trojica kažnjeni jer su se "izravno ili preko treće osobe
kladili na službene utakmice Talijanske nogometne federacije".

Drugoligaški klubovi Vincenza i Mantova su kažnjeni s po 7.000 eura, dok je Udinese, u kojem je Di Michele igrao kada je ilegalno posjećivao kladionice, kažnjen sa 15.000 eura. Do Michele koji je šet puta igrao za talijansku reprezentaciju prešao je iz Palerma u Torinu početkom ovog mjeseca.

Više od 20 nogometaša bilo je obuhvaćeno prošle godine istragom o ilegalnom klađenju u razdoblju od 1998. do 2005. godine, a procjenjuje se da su uplatili ukupnu sumu od oko 10,5 milijuna eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene