Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inter napušta San Siro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva dana prije proslave 100-tog rođendana talijanskog nogometnog velikana Intera, predsjednik kluba Massimo Moratti je najavio odlazak sa San Sira i gradnju vlastitog stadiona.

- Pronašli smo idealnu parcelu na kojoj ćemo izgraditi stadion. Projekt izgradnje stadiona nedavno je pokrenut i za sada se sve odvija po planu, istaknuo je Moratti. Inter trenutačno dijeli stadion San Siro sa gradskom suparnikom Milanom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UTJEČE NA KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI Više sna i nije nužno dobro za starije od četrdeset: Evo koliko sna je zapravo dovoljno Slika nije dostupna Pokazalo istraživanje Neispavani ste tijekom tjedna? Prijeti vam rizik od prerane smrti, ali postoji rješenje za to

Prvi čovjek aktualnog talijanskog nogometnog prvaka poželio je da novi dom "Nerazzurra" nosi ime bivšeg igrača i predsjednika Giacinta Facchettia koji je preminuo 2006. godine.

Inter će 100-ti rođendan obilježiti u subotu ligaškom utakmicom protiv Reggine, dok će u nedjelju, kada je i službena proslava, na San Siru biti održana utakmica Interovih legenda i gostiju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene