Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I Xabi Alonso produžio s Liverpoolom, na redu Finnan i Sissoko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Stevena Gerrarda, Jamiea Carraghera i vratara Pepea Reine, ugovor s Liverpoolom do 2012. produžio je i španjolski veznjak Xabi Alonso.

Iako ga se već povezivalo s povratkom u Španjolsku (Barcelonu) i/ili odlaskom u talijanski Juventus, 25-godišnji Alonso ipak je odlučio ostati na Anfieldu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Finnan i Voronjin napustili Liverpool Slika nije dostupna Xabi Alonso ostaje u Liverpoolu

"Znao sam da se za mene interesiraju drugi klubovi, no ja sam uvijek želio ostati. Ovo je poseban klub i ja nisam ni želio otići. Dobra je vijest i da su drugi igrači odlučili ostati. Stevie, Carra i Pepe su veliki igrači i predivno je da su odlučili pokazati svoju odanost klubu", rekao je Španjolac te dodao da to ne znači da Rafa Benitez neće na Anfield dovesti i nove igrače. 

Alonso je u Liverpool stigao u kolovozu 2004. iz Real Sociedada za 10,5 milijuna funti (15,5 milijuna eura). 

Nakon što su osigurali i Alonsove 'usluge', finalisti Lige prvaka će svoju pozornost navodno posvetiti i Steveu Finnanu i Mohamedu Sissokou. Očekuje se da će njih dvojica tijekom vikenda potpisati novi 5-godišnji ugovor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene