Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HSV otpustio Dolla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš je Ivica tek stigao u klub, a već je ostao bez trenera. Naime, uprava Hamburgera otkazala je usluge Thomasu Dollu nakon jučerašnjeg remija s Energie Cottbusom.

HSV je nakon utakmice s Cottbusom pao na posljednje mjesto Bundeslige pa u upravi tvrde da nisu imali drugog izbora. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Komentar ministra Lorencin o plitvičkoj 'hit' gastro ponudi: 'To je poseban lički hamburger' Slika nije dostupna Plitvički hamburger 'Da mi ovo negdje posluže zahvalio bih se i otišao'

"Žao nam je zbog ove odluke, no nakon posljednja dva poraza bili smo prisiljeni reagirati", rekao je predsjednik kluba Bernd Hoffmann. 

Ni Dollu nije svejedno.

"Naravno da sam tužan. U Hamburgu sam kao trener proveo dvije i pol vrlo lijepe godine i nadam se da će se klub brzo izvući iz ove situacije",  rekao je Doll koji je i sam nekada igrao za HSV. 

Doll je Hamburger preuzeo u listopadu 2004., kada je momčad također bila na posljednjem mjestu u Bundesligi i već iduće sezone doveo ih je do plasmana u Ligi prvaka. No, ove sezone, druga slika. HSV je dobio samo jednu od 19 prvenstvenih utakmica.

Doll je inače, treći trener koji je u posljednja dva dana dobio otkaz u Bundesligi. Aktuelni prvak Bayern u srijedu je otpustio Felixa Magatha a Jupp Heynckes je nekoliko sati ranije podnio ostavku na funkciju trenera Borussia Monchengladbach. 

Kao mogući Dollov nasljednik spominje se upravo Felix Magath koji je za HSV igrao punih 10 godina, a sredinom 90-tih bio im je i trener.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene