Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedrenje: Nakon više od 50 godina Hrvatska ponovno na OI u klasi Zvijezda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastupile su 104 posade, a hrvatski je dvojac drugim mjestom među nacijama koje su se borile za odlazak u Qingdau osigurao da Hrvatska nakon gotovo 50 godina ponovno na OI ima predstavnike u klasi Zvijezda.

"Prvenstvo je bilo jako teško, uvjeti dosta neregularni, teške regate. Međutim, ispalo je na kraju da smo najmanje griješili. Zadnji dan smo ušli s psihološkom prednošću, bili smo peta nacija i morali smo poloviti ove ispred nas. Bili smo agresivni i ujedno smireni, što je rezultiralo odličnim devetim mjestom u zadnjoj regati, a konkurentske nacije su napravile dosta grešaka", izjavio je Lovrović nakon zadnjeg plova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pomorske nezgode Prvi dan Viške regate pucali jarboli, posade padale u more Slika nije dostupna 'Nismo očekivale ovakav doček i još nismo svjesne svega'

Marin Lovrović diplomirani je pravnik, rođen 1973. u Rijeci. Siniša Mikuličić student je kineziologije na fakultetu u Zagrebu, rođen je 1983. također u Rijeci. Dvojac je zajedrio zajedno tek u ovom olimpijskom ciklusu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene