Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hosp prva, Jelušić odustala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska skijašica Ana Jelušić izletjela je u drugoj vožnji posljednjeg slaloma sezone Svjetskog kupa u švicarskom Lenzerheideu nakon što je u prvoj bila sedma, dok je senzacionalna pobjednica Austrijanka Nicole Hosp, a njezina sunarodnjakinja Marlies Schild bila 19. i ostala bez bodova.

Jelušić se u Lenzerheideu borila za mjesto na postolju slaloma, no izletjela je nakon samo pet vrata druge vožnje, pa je u poretku slalomu zauzela konačno sedmo mjesto sa 328 bodova.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage

Hosp je u slalomu pobjedom napravila veliki korak ka osvajanju Svjetskog kupa, jer prije sutrašnjeg veleslaloma, koji je njezina najbolja disciplina, ima 30 bodova prednosti ispred Marlies Schild.

Drugo mjesto u zadnjem slalomu osvojila je Šveđanka Anja Paerson sa zaostatkom od 28 stotinki, dok je treća Slovakinja Veronika Zuzulova (+ 1.35).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene