Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hingis prekinula zaruke sa Stepanekom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska tenisačica Martina Hingis i češki tenisač Radek Stepanek raskinuli su zaruke, objavio je ATP u subotu nakon što je Čeh izgubio u polufinalu turnira u Montrealu od Švicarca Rogera Federera.

"Radek me zamolio da prenesem medijima vijest da su on i Martina Hingis prekinuli. Ostat će dobri prijatelji", kazao je glasnogovornik ATP-a.

Pročitajte i ovo Tajna uspješnog braka - 4 TAJNA USPJEŠNOG BRAKA Hrvati sve manje ulaze u brak, ali ima i onih koji prkose toj statistici: "Uvijek mislim što i ona, to je tajna uspjeha" Slika nije dostupna Samo se 'ugasila' Prosidba ju je doslovce oborila s nogu, jadna se onesvijestila od sreće

Hingis, trenutačno 12. igračica svijeta koja je osvojila pet Grand Slam naslova kao tinejdžerka i vratila se tenisu 2006. nakon trogodišnje stanke, ima problema s bolovima u leđima zbog čega će propustiti sljedeći WTA turnir u Torontu.

Hingis(26) i 28-godišnji Stepanek se poznaju još dok su kao juniori igrali u Čehoslovačkoj a prije nego se Hingis preselila u Švicarsku kada joj se majka preudala.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene