Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Golijada: Eduardo zabio dvaput, Petrić i Olić po gol

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbolji hrvatski napadač, Eduardo Da Silva, zabio je dva pogotka i bio najbolji igrač Arsenala u utakmici engleskog Liga kupa protiv Sheffield Uniteda. Arsenal je slavio s 3:0.

Trener Wenger protiv drugoligaša Sheffield Uniteda na teren nije poslao najjaču već 'miješanu' postavu, a Eduardo je brzo pokazao da zaslužuje mjesto u standardnoj momčadi 'topnika'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Video: Eduardo zabio Sevilli Slika nije dostupna Arsenal-Manchester City 1:0

Dvama pogocima, u 8. i 50. minuti, donio je vodstvo Arsenalu od 2:0, koje je potom mladi Brazilac Denilson zaokružio na pobjedu od 3:0 i prolaz dalje. 

Nažalost, u 85. minuti Eduardo je izašao iz igre zbog ozljede, no još se ne zna težina ozljede.

Hrvatski nogometaši Mladen Petrić i Ivica Olić, pak, postigli su golove kojima su svojim klubovima Dortmund Borussiji i Hamburgeru SV donijeli pobjedu u susretima prvog kola njemačkog kupa odigranima u srijedu.

Mladen Petrić je igrao svih 90. minuta u utakmici između Borussia Dortmunda i Eintrachta i Borussiji je donio pobjedu zabivši u 64. minuti gol za pobjedu od 2:1. Na terenu je svih 90 minuta proveo i drugi hrvatski nogometaš koji igra u Borussiji Robert Kovač.

Ivica Olić je na terenu proveo 72 minute, a za Hamburger SV je u susretu protiv Freiburga zabio u 57. minuti gol za 2:1. Hamburger SV je pobijedio 3:1. Za Freiburg je igrao Ivica Banović koji je odigrao cijelu utakmicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene