Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kaznila je igrača Valencie, Davida Navarra zabranom igranja u idućih sedam mjeseci u svim natjecanjima.


FIFA je tako postrožila kaznu disciplinske komisije Europskog nogometnog saveza (UEFA) koja je Navara suspendirala na sedam mjeseci, ali u europskim kupovima. FIFA je proširila suspenziju na sva natjecanja. Vodstvo "Šišmiša" najavilo je žalbu.

Vezani članci Pisanje testa Imaju dobar razlog: Zabranili su sve ispite za učenike od 6 i 7 godina Slika nije dostupna Snimka tučnjave Intera i Valencije

Navarro je kažnjen zbog sudjelovali u tučnjavi nakon utakmice Valencia - Inter u Ligi prvaka. UEFA je kaznila šestoricu igrača, te oba kluba, a najveću kaznu dobio je branič španjolske momčadi David Navarro. 

Nogometaši Intera Nicolas Burdisso i Maicon kažnjeni su neigranjem šest europskih utakmica, njihov suigrač Ivan Cordoba na tri utakmice, a Julio Cruz na dvije utakmice neigranja. Igrač Valencie Carlos Marchena propustiti će iduće četiri europske utakmice "Šišmiša". Oba kluba kažnjena su sa 250.000 švicarskih franaka.