Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EURO: Hrvatski slogan - 'Uz navijače do krova Europe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Uz navijače do krova Europe' - pisat će na službenom autobusu hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj nakon što su taj slogan izabrali hrvatski navijači putem internetske ankete.

Svih 16 službenih autobusa svih reprezentacija EURA bit će obojano u nacionalne zastave, a na njima će stajati slogani na njihovim jezicima i engleskom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mogu li na plasman Hrvatske na EP utjecati izvannogometni čimbenici? Slika nije dostupna Englezi bez osam igrača

Navijači širom Europe su se pokazali domišljatima, pa će tako na švicarskom autobusu pisati 'Konačna destinacija: Beč', na austrijskom će stajati 'Samo zajedno možemo pobijediti', na talijanskom pjesnički 'Nebo je uvijek plavije', na španjolskom 'Štogod bilo, uvijek Španjolska', a na turskom "Hoće li strast svih Turaka moći stati u ovaj autobus?".

Naši protivnici Nijemci imaju slogan 'Deutschland - ein Team - ein Ziel' (Njemačka - jedna momčad - jedan cilj), a Poljaci 'Bo liczy sie sport i dobra zabawa!' (Zato što su jedino sport i dobra zabava važni)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene