Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chelsea, Manchester i Liverpool u lovu na Eto'a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski trio, Chelsea, Manchester United i Liverpool pokušavaju iskoristiti metež u Barceloni i vrbovati Kamerunca Samuela Eto'a. U međuvremenu, Laporta je uspio razbijesniti Rijkaarda, a Puyol pomiriti posvađane kolege. Barem pred kamerama....

Puyol smiruje duhove

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rasulo u Barceloni, Ronadinho predebeo? Slika nije dostupna Ili Eto'o ili Ronaldinho

Kapetan Barcelone, 28-godišnji Carles Puyol, mogao bi biti 'ključ' za pomirbu Eto'a i Ronaldinha. Njih su se dvojica naime, jučer pred kamerama zagrlili i pomirili.

Puyol je jučer ujutro prvo nasamo razgovarao s Kameruncen, a nakon toga je pozvao Rijkaarda i Ronaldinha. Sastanku je bio prisutan i Xavi.

Tijekom razgovora, Ronaldinho je Eto'u navodno rekao da 'nije naveo najbolji primjer' u svom istupu pred medijima, ali ga je i pozvao da učini najbolje za momčad. Tek tada mu je pružio ruku pomirbe.

Rijkaard je kasnije izjavio: "Želim svima čestitati, a posebno kapetanu. Problem je riješen brzo i otvoreno i zajednička nam je želja da nastavino surađivati". 

Laporta razbijesnio Rijkaarda

Barcelonin trener Frank Rijkaard razbijesnio se zbog načina na koji je predsjednik Barcelone Joan Laporta pokušao riješiti 'slučaj' Eto'o.

Spanish daily je objavio fotografiju Laportina sastanka s Kameruncem o kojem Rijkaard nije bio obaviješten, a koji se dogodio nakon što je Eto'o nazvao Rijkaarda 'lošom osobom'.

Nizozemac se, piše AS, suprostavio Laporti, zahtijevajući objašnjenje zašto je tako brzo nakon javnog napada na njega popustio Eto'u.


Chelsea, Manchester i Liverpool u lovu na Eto'a

The Daily Mail piše da su klubove na taj potez potaknule izjave kamerunskog napadača da bi volio igrati za Arsenal. 

"Sviđa mi se Arsene Wenger, on je jedan od najboljih trenera na svijetu i volio bih raditi snjim", izjavio je Eto'o prije nekoliko dana. 

No s obzirom da 'topnici' još zbrajaju koliko ih je stajalo 'preseljenje' na novi stadion, pretpostavlja se da trenutno nemaju financijsku moć dovesti Kamerunca na Emirates Stadium. Stoga se kao realističnije destinacije spominju Liverpool, Chelsea i Manchester United. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene