Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EP 2008 - velik interes za ulaznice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Interes za ulaznice za utakmice Europskog nogometnog prvenstva što će se 2008. godine održati u Austriji i Švicarskoj premašio je sve prognoze organizatora.

Nakon prvih 15 dana prvog kuga prijava na službenu internetsku stranicu Europskog nogometnog prvenstva stiglo je 2.5 milijuna zahtjeva iz 128 zemalja svijeta. Najviše prijava za ulaznice došlo je iz zemalja domaćina prvenstva i Njemačke, a za sada su najtraženije ulaznice za otvaranje (Basel) i finale (Beč) turnira. 

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna UEFA: Turska je, za razliku od Hrvatske, transparentno prodavala ulaznice?!

Zanimljivo dio prijava je stigao iz Kine, Australije Indije, Ugande..

Prvi krug prijava traje od 1. do 31. ožujka, a potom će se sredinom travnja ždrijebom odrediti sretnike koji će imati pravo kupiti ukupno 300.000 ulaznica. 

UEFA i organizatori EP-a ukupno će prodavati milijun ulaznica, međutim u drugom kontigentu će još samo 350.000 ulaznica biti namijenjeno nacionalnim savezima koji će se kvalificirati, dok će ostale ulaznice biti rezervirane za sponzore, VIP, UEFA-u i gradove domaćine.

"Nitko nije očekivao ovakvu navalu na ulaznice. Nažalost, brojni navijači ostat će bez ulaznice," kazao je jedan od direktora EP-a Austrijanac Christian Schmoelzer.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene