Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ekskluzivni intervju s Lukom: 'Želim biti u vrhu engleskog nogometa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Jako sam sretan što sam došao u veliki klub poput Tottenhama. Drago mi je što su me htjeli trener i uprava kluba. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja trenera, uprave kluba i navijača', rekao je Luka Modrić u intervjuu kojega je dao za Spurs TV.

Luka je rekao kako odluka o odlasku u Tottenham nije bila teška.

Pročitajte i ovo Zdravko Mamić na konferenciji za novinare - 5 Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić dao intervju, komentirao i izbore u Hrvatskoj: "Ja mogu glasati" Vladimir Putin Više od 200 milijuna pregleda Putin otkrio zašto je pristao na intervju s američkim novinarom: "To je zbog želje mnogih ljudi kod nas i u svijetu"

'Nazvao me izvršni dopredsjednik i rekao da me Tottenham želi i da je sve dogovoreno. Ja sam na to pozitivno odgovorio. Htio sam doći ovdje i sretan sam zbog te odluke', rekao je Modrić.

Naglasio je kako želi biti u vrhu engleskog nogometa s Tottenhamom jer taj klub to zaslužuje. No, dodao je i kako želi igrati europske utakmice. 

'Nadam se Ligi prvaka, ako ne i Kupu UEFA. Nadam se da ćemo postići zapažene rezultate', rekao je Luka.

Uskoro bivši Dinamovac rekao je i kako posebno pozorno prati engleski nogomet otkad su Eduardo, Ćorluka i Niko prešli u Englesku.

Rekao je i kako hrvatska reprezentacija može puno napraviti na skorašnjem Europskom prvenstvu.

Čitav intervju s Lukom poslušajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene