Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Draganja treći u polufinalu 50 leptir

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski plivač Duje Draganja ušao je kao treći u finale discipline 50 leptir na Europskom plivačkom prvenstvu u Budimpešti, dok je Gordan Kožulj bio posljednji, 16. u polufinalu 100 leđno.

Draganja je 50 leptir otplivao za 23.77 sekundi, što je samo šest stotinki sporije od državnog rekorda kojeg je Draganja ostvario lani na Svjetskom prvenstvu u Montrealu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kožulj ostao bez finala na 200 leđno Slika nije dostupna Draganji srebro na 50m leptir

Najbolje vrijeme polufinala imao je Ukrajinac Serhij Breus (23.71), Danac Jakob Andkjaer sa 23.76 sekundi bio je drugi, a Finac Matti Rajakyla imao je isto vrijeme kao i Draganja.

Finale 50 leptir na rasporedu je u utorak popodne. Duje Draganja sa EP-a ima samo broncu na 50 slobodno iz Berlina 2002.

Gordan Kožulj je u polufinalu na 100 leđno imao najslabije vrijeme od 55.90 sekundi, što je za 82 stotinke sporije od njegova državnog rekorda sa SP-a u Montrealu lani. Kožulj je 1999. bio europskim viceprvakom u ovoj disciplini, no ipak je njegova disciplina 200 leđno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene