Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Roberto Donadoni kritizirao je napadača Rome Francesca Tottia i braniča Milana Alessandra Nestu zbog njihove odluke da više ne nastupaju za 'Azzurre'.


'Totti i Nesta se ponašaju kao mala djeca. Ponašaju se kao djeca koja glume bol u trbuhu da ne bi išla u školu', kazao je talijanski strateg.

Vezani članci Publika na koncertu, ilustracija - 2 Epidemiolozi o Eurosongu: "Moramo priznati da ne možemo mirno gledati ta okupljanja velikog broja bez fizičkog razmaka" Mia Kovačić (Foto: Sandro Sklepić) Kako navijaju poznate Hrvatice: Naša repka zaslužuje najbolju moguću energiju koju ćemo im mi slati

Totti i Nesta su se oprostili od dresa talijanske reprezentacije nakon svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine izjavivši kako više ne mogu igrati kvalitetno i za klub i za reprezentaciju. 

Usprkos silnim pritiscima čelnika Talijanskog nogometnog saveza, izbornika i bivših suigrača Totti i Nesta ne žele popustiti u svojoj odluci.

Totti je od 1998. do 2006. godine prikupio 58 nastupa u talijanskoj reprezentaciji i postigao je devet pogodaka, dok je Nesta od 1996. do 2006. odigrao 78 utakmica za reprezentaciju.