Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Donadoni: 'Totti i Nesta su kao mala djeca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Roberto Donadoni kritizirao je napadača Rome Francesca Tottia i braniča Milana Alessandra Nestu zbog njihove odluke da više ne nastupaju za 'Azzurre'.

'Totti i Nesta se ponašaju kao mala djeca. Ponašaju se kao djeca koja glume bol u trbuhu da ne bi išla u školu', kazao je talijanski strateg.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Najveći fan FOTO Gost u svlačionici: Kancelarka strastvena navijačica

Totti i Nesta su se oprostili od dresa talijanske reprezentacije nakon svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine izjavivši kako više ne mogu igrati kvalitetno i za klub i za reprezentaciju. 

Usprkos silnim pritiscima čelnika Talijanskog nogometnog saveza, izbornika i bivših suigrača Totti i Nesta ne žele popustiti u svojoj odluci.

Totti je od 1998. do 2006. godine prikupio 58 nastupa u talijanskoj reprezentaciji i postigao je devet pogodaka, dok je Nesta od 1996. do 2006. odigrao 78 utakmica za reprezentaciju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene