Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dinamovi navijači uznemirili stanovnike Bergena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Između 150-200 navijača Dinama, koji su krenuli na utakmicu 3. kola kupa UEFA u norveški Bergen, već pri slijetanju u zračnu luku u Torp u Sandefjordu, nedaleko Bergena, stvorili su probleme norveškoj policiji, piše današnji najtiražniji norveški dnevni list Aftenposten.

Pročitajte i ovo Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije" Boysi dočekani bakljadom pred aerodromom Sve je jasno Treba li puštenim Boysima zabraniti pristup sportskim natjecanjima u Hrvatskoj? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Nogometni klub Brann iz Bergena igrat će večeras u 20,15 protiv hrvatskog prvaka Dinama.

"Dobili smo dojave s nekoliko mjesta u Sandefjordu da dotični navijači nisu voljni udovoljiti zahtjevu tamošnjih zaštitara da se smire. Na željezničkoj stanici konzumirali su u velikim količinama aklohol i pušili na za to zabranjenim mjestima", kazao je voditelj operativne grupe policijskog okruga Vestfold Kjetil Indahl.

Naime, u Norveškoj je na svim zatvorenim javnim prostorima zabranjeno pušenje, a po prijavama policije u okolnim trgovinama pokradene su jakne za što se sumnjiči Dinamove navijače.

U jučerašnjem dnevnim vijestima norveške nacionalne televizije preneseno je da je za navijače Dinama podignuta žičana mreža koja dijeli tribine od terena jer se, po njihovoj ocjeni, navijače Dinama smatra najgorim nogometnim huliganima u Europi.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene