Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop se vraća u Japan?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Filipović pod velom tajne danas je otputovao u Japan. S obzirom na okolnosti i njegov odnos s UFC-om, čini se da put nije turistički. Cro Cop se vjerojatno vraća u zemlju u kojoj je izgradio borilačku karijeru.

Pobjeda protiv Eddieja Sancheza, prije više od godinu dana, u debiju u američkom kavezu, dala je naslutiti da će se plan Mirka Filipovića ostvariti relativno lako: pri kraju velike karijere, ostvarene u Japanu, doći u Ameriku, odraditi više ili manje na rutinu tih šest bogato plaćenih borbi, pa mirno i pobjednički otići u mirovinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Mirko se vratio: Žao mi je k'o psu zbog nokauta! Slika nije dostupna Mirko za naslov s veteranom Coutureom?

No odmah potom stvari su krenule nizbrdo. Brutalni travanjski poraz od Gabriela Gonzage zabolio je svakog njegovog navijača, a drugi poraz zaredom, od Cheicka Konga ostavio ljubitelje slobodne borbe u čudu: što je s Cro Copom?

I dok su se navijači čudili, mnogi i posumnjali u našeg borca, u svoj projekt s Filipovićem posumnjao je i predsjednik UFC-a, Dana White. Ljubav više ne cvate, a Mirko se danas uputio na Daleki istok. I gle čuda, u Japanu će se pojaviti baš na dan kad se predstavlja nova organizacija slobodne borbe, pod nazivom Dreams. Novu organizaciju navodno zajednički promoviraju K-1 i bivši Pride.

O nastavku Cro Copove karijere definitivno ćemo doznati sutra. Može li se i kako posrnuli Filipović opet vratiti na pobjedničku stazu? Možemo li se uskoro nadati i uzvratu sa strašnim Fjodorom Jemeljanenkom? Odgovore očekujemo idućih dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene