Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Corrales izgubio naslov zbog težine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki boksač Diego Chico Corrales izgubio je naslov svjetskog prvaka u lakoj kategoriji po verziji WBC jer je bio pretežak na službenom vaganju dan prije borbe sa Joelom Casamayorom u Las Vegasu.

Corrales je imao dva i pol kilograma više od dopuštenih 67 kilograma, iako njegov trener Joe Goossen tvrdi da njegov borac nije ništa jeo čak tri dana.

Pročitajte i ovo Nikola Marketin, Interventni policajac i izbornik mladih boksača (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Svima je uzor Superpolicajac iz Zadra koji spaja nespojivo: Hvata teške kriminalce, no rad s mališanima koji boluju od autizma za njega je neopisiv Slika nije dostupna Samo je nestao Sumrak šampiona: Tyson nokautirao samog sebe

Borbe će ipak biti, no prema WBC-pravilima Corrales će izgubiti naslov čak i ako pobijedi, dok Kubanac sa američkom putovnicom Casamayor do titule pobjedom.

Corrales je kažnjen i sa 240,000 USD, što je 20 posto od obećanih 1.2 milijuna dolara za borbu, a polovica kazne uplatit će se na Casamayorov račun kao svojevrsna odšteta.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene