Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Carević: Najradije bi se odmah vratio u Njemačku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri utakmice od povratka u Hajduk, četiri različita suca, četiri žuta i jedan crveni karton. Nema tu pomoći. Mario Carević očito je totalno izvan kontrole.

I što je najgore od svega, nakon derbija bez pardona izjavi kako je za njegovo isključenje u derbiju kriv - sudac Kovačić! On ga je, jel'te,stalno provocirao, smijao mu se... 

"Zašto sam uopće dolazio, opet sam ispao budala i najradije bih se odmah vratio u Njemačku ", kazao je nakon svega Carević.
Recimo da je dečko bio malo "vruć". I da je već jučer na snimci vidio isto što i svi mi ostali - kako je s leđa odalamio Agića. I recimo da je shvatio kako je on, nitko drugi, kriv zato što udara kao Asanović. Ali samo laktom. 

Najradije bi se vratio u Njemačku? Naravno da bi. Samo, ima tu jedan mali problem. Tamo je već bio, vidio i - brzo se vratio kući. Da nije i za to kriv neki tamo sudac? 

Povjerenik natjecanja 1. HNL-a Josip Brezni potvrdio nam je kako će podnijeti prijave protiv organizatora, igrača Marija Carevića i nekolicine drugih za sada neimenovanih aktera derbija. 

Hajduku slijedi prijava zbog loše organizacije utakmice i Torcidine velike bakljade, Careviću zbog isključenja, a bit će prijavljeni i svi akteri koji su se izjavama o suđenju ogriješili o kodeks ponašanja. 

Bez obzira kako će mjerodavni ocijeniti suđenje Draženka Kovačića, repovi nedjeljnog derbija vući će se još dugo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene