Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četiri utakmice od povratka u Hajduk, četiri različita suca, četiri žuta i jedan crveni karton. Nema tu pomoći. Mario Carević očito je totalno izvan kontrole.


I što je najgore od svega, nakon derbija bez pardona izjavi kako je za njegovo isključenje u derbiju kriv - sudac Kovačić! On ga je, jel'te,stalno provocirao, smijao mu se... 

"Zašto sam uopće dolazio, opet sam ispao budala i najradije bih se odmah vratio u Njemačku ", kazao je nakon svega Carević.
Recimo da je dečko bio malo "vruć". I da je već jučer na snimci vidio isto što i svi mi ostali - kako je s leđa odalamio Agića. I recimo da je shvatio kako je on, nitko drugi, kriv zato što udara kao Asanović. Ali samo laktom. 

Najradije bi se vratio u Njemačku? Naravno da bi. Samo, ima tu jedan mali problem. Tamo je već bio, vidio i - brzo se vratio kući. Da nije i za to kriv neki tamo sudac? 

Povjerenik natjecanja 1. HNL-a Josip Brezni potvrdio nam je kako će podnijeti prijave protiv organizatora, igrača Marija Carevića i nekolicine drugih za sada neimenovanih aktera derbija. 

Hajduku slijedi prijava zbog loše organizacije utakmice i Torcidine velike bakljade, Careviću zbog isključenja, a bit će prijavljeni i svi akteri koji su se izjavama o suđenju ogriješili o kodeks ponašanja. 

Bez obzira kako će mjerodavni ocijeniti suđenje Draženka Kovačića, repovi nedjeljnog derbija vući će se još dugo.