Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capellov 'teror' šokirao Engleze

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fabio Capello je odlučio reprezentativcima Engleske pokazati tko je gazda, pa je tako uveo nova pravila ponašanja na pripremama za utakmicu sa Švicarskom koja su ne samo šokirala reprezentativce, već i medije.

Nakon što je cijeli Otok šokirao odlukom da ipak ne pozove Davida Beckhama na pripreme za utakmicu sa Švicarskom, Capello je engleskim zvijezdama priredio još jedan šok - nova pravila ponašanja. U medijima se naveliko piše o "Capellovu vojnom kampu".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Capello ipak pozvao Beckhama Slika nije dostupna Capello (opet) otpisao Beckhama

Tako se reprezentativcima neće tolerirati kašnjenje na trening, zabranjena im je posluga u sobu, mobiteli se smiju koristiti isključivo u sobama, a svi igrači moraju zajedno jesti i to pristojno obučeni. Zabranjene su i bilo kavke posjete - bilo da se radi o suprugama, rođacima ili agentima. Zanimljivo, pravilnikom je utvrđeno i to da će izbornik i cijelo osoblje sve igrače zvati prezimenom.

Beckham nije ljut

U međuvremenu se oglasio i David Beckham koji kaže kako nije nimalo ljut zbog toga što ga Capello nije pozvao u reprezentaciju.

"Izbornik je objasnio da me nije zvao zato što već dva mjeseca nisam igrao, a razlog tome je prvenstvena pauza u američkoj ligi. To sam i očekivao, jer vrlo dobro poznajem Capella. On vas nikad neće uvrstiti u momčad ako smatra da niste 100 posto spremni. Uostalom, ne bi bilo pošteno da ja dobijem poziv, a netko tko je odigrao desetak utakmica u posljednja dva mjeseca bude izostavljen s popisa", izjavio je Beckham kojemu je utakmica protiv Švicarske trebala biti jubilarni 100. nastup za Gordi Albion.

Gerrard hvali Capella

Nogometaš Liverpoola Steven Gerrard je pak, pun hvale za novog izbornika.

"Svi smo bili pomalo nervozni, ipak je on novi čovjek na kormilu. Capello je bio vrlo kratak i jasan, svima nam je dao do znanja da počinjemo od nule, te da nam želi usaditi pobjednički mentalitet", izjavio je Steven Gerrard, jedan od ključnih igrača engleske reprezentacije.

Gerrard je dodao kako je Capello cijelo vrijeme razgovarao s igračima na engleskom jeziku. "Svi smo bili iznenađeni kako je uspio tako brzo naučiti jezik. Sve je govorio na engleskome jeziku i tek je u par prilika trebao pomoć prevoditelja", napomenuo je Gerrard.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene