Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Englezi protiv Hrvatske bez Gerrarda koji mora na operaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veznjak Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Steven Gerrard neće nastupiti u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2010. protiv Hrvatske, koja se igra 10. rujna u Zagrebu, objavili su britanski mediji.

"Gerrard već neko vrijeme ima problema sa preponama. Obje utakmice trećeg pretkola Lige prvaka i prijateljski susret između Engleske i Češke odigrao je sa bolovima u preponama. Jučer smo razgovarali sa liječnicima i odlučili smo da Gerrard odigra uzvratni susret protiv Standarda Liegea, a da onda ode na operaciju. Ocijenili smo da je ovo najbolji trenutak da riješi problem s preponama. Situacija nije ozbiljna, ali se mora riješiti, a Gerrard će izbivati 10 do 15 dana", izjavio je trener Liverpoola Rafa Benitez.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić: Ponekad legnem u krevet sa svojim igračima Slika nije dostupna Wenger podržao Capella

Liverpool je jedva izborio ulazak u Ligu prvaka, eliminiravši u trećem pretkolu belgijski Standard Liege. Prva utakmica u Liegeu završila je 0-0, a sinoć je Liverpool na svom terenu nakon produžetaka pobijedio 1-0, pogotkom Dirka Kuyta u 118. minuti. Ozlijeđeni Gerrard odigrao je cijeli susret.

Gerrard će na operaciju vjerojatno već danas i zbog toga će propustiti kvalifikacijske susrete protiv Andore i Hrvatske, te prvenstveni dvoboje protiv Aston Ville.

Njemačka novinska agencija DPA ocijenila je kako će ovaj potez Liverpoola sigurno izazvati brojne komentare budući da je Engleska ostala bez jednog od najboljih igrača uoči teškog gostovanja u Zagrebu, gdje Hrvatska nije izgubila niti jednu natjecateljsku utakmicu.

U kvalifikacijama za EP 2008. Hrvatska je u Maksimiru pobijedila Englesku 2-0, a potom i na Wembleyju 3-2.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene