Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivši Dinamovac Kostarikanski izbornik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Hernan Medford od danas je novi izbornik kostarikanske reprezentacije, a kako ima tek 38 godine najmlađi je izbornik u povijesti te zemlje.

Medford je dobio povjerenje Kostarikanskog nogometnog saveza, a preostala tri kandidata bila su Talijani Giuseppe Dossena i Giuseppe Materazzi, te Kolumbijac Carlos Restrepo. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Probudio se Kao da se otvorio pakao: Spektakularne snimke preplavile društvene mreže Slika nije dostupna Zastrašujući incident MOGLI SU MU POBROJATI ŠARAFE Airbus im proletio par metara iznad glave

Do svibnja je Medford bio trenerom najboljega kostarikanskog kluba Deportivo Saprisse, s kojim ima dva nacionalna naslova prvaka, osvojeni Concacaf Kup i treće mjesto sa Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu 2005.

Medford je bio prvim crnoputim nogometašem u Dinamu u koji je krajem osamdesetih došao iz Deportivo Saprisse, a karijeru je potom nastavio u španjolskom klubu Rayo Vallecano i nekolicini meksičkih klubova.

Kao reprezentativac Kostarike nastupio je i na Svjetskom prvenstvu u Italiji 1990.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene