Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beckham ponovno na Old Traffordu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša zvijezda Manchester Uniteda, David Beckham ponovo će nastupiti na Old Traffordu, no ovoga puta ne u dresu "Crvenih vragova".

Beckham će nastupiti za europsku All Stars momčad koja će 13. ožujka odmjeriti snage s Manchesterom u revijalnom susretu povodom 50-te godišnjice Uniteda u europskim kupovima, te 50-godišnjice osnivanja Europske ekonomske zajednice (EEZ) i Europske zajednice za atomsku energiju (Euratom), preteća današnje Europske unije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester Metropolitan University Više od 1700 studenata u prisilnoj karanteni, policija čuva zgrade: "Mnogi imaju simptome, ali ne mogu izaći na testiranje" Slika nije dostupna Ako Real osvoji naslov, Manchester će zaraditi 2 milijuna funti

All Stars momčad vodit će talijanski stručnjak Marcello Lippi, a pozive su prihvatili i igrači Liverpoola, Steven Gerrard te Jamie Carragher.

- Sretan sam što se vraćam na Old Trafford, stadion na kojem sam doživio najsretnije trenutke svoje karijere. Biti će to specijalan trenutak za mene, kazao je vezni igrač Real Madrida.

Beckham je u dresu Manchester Uniteda proveo 12 godina i odigrao skoro 400 utakmica. ManU je napustio 2003. godine preselivši u Real Madrid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene