Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barnett prihvatio Mirkov poziv za posjet Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ga je uvjerljivo svladao u finalu Grand Prixa čini se kako Josh Barnett nije nimalo ljut na najboljeg hrvatskog borca Mirka Filipovića. Na konferenciji za novinare nakon borbe izjavio je kako će najvjerojatnije prihvatiti Mirkov poziv da posjeti Hrvatsku. Borbe Filipovića s Barnettom i Silvom možete pogledati u video prilozima.

Josh nije krio razočaranje zbog poraza, no napomenuo je kako je imao zaista teške protivnike. Iako je  bio dobro pripremljen, tvrdi kako ga tijelo nije slušalo. Osvrnuo se na borbu protiv Minotaura, koja ga je, kako je rekao, najviše iscrpila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Mirko se vratio: Žao mi je k'o psu zbog nokauta! Slika nije dostupna Cro Cop: Don Corleonea nisam mogao odbiti

Na početku press konferencije rekao je da je jako razočaran, te da je imao tešku noć i teške protivnike.

"Stvari jednostavno nisu išle onako kako sam si zamislio. Sve mi je bilo čudno. Nisam mogao biti agresivan koliko sam želio, da sam bio aktivniji vjerojatno bih borbu protiv Minotaura ranije završio".

Slične je razloge naveo za poraz koji je pretrpio od Cro Copa. Ipak naveo je kako među njima izvan ringa postoji prijateljstvo i poštovanje. 

"Nemam ništa protiv Mirka, imam poštovanja prema njemu, kao i on prema meni. Nisam želio da mi baš on bude protivnik, ali sam ga ipak želio pobijediti", rekao je Barnett. 

Napomenuo je kako ga je Mirko pozvao da ga posjeti u Hrvatskoj, te kako će poziv najvjerojatnije i prihvatiti.

"Tijekom borbe mi je slučajno zabio prst u oko. Znam da nije bilo namjerno jer je to bila moja greška. Takve stvari se događaju. Vidjeli ste kakve sam udarce primao. Šalili smo se da sam kao Minotaur, koji je poznat kao borac koji može izdržati zaista razorne udarce", dodao je Josh.

Na kraju je zaključio kako je Mirko te noći bio zaista opasan, te kako ne zna je li ga uopće itko u tom trenutku mogao pobjediti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene