Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Barcelona: Na odlasku Motta, Ezquerro i Maxi Lopez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin sportski direktor Txiki Begiristain uvjeren je da će iz kluba prije početka nove sezone otići Thiago Motta, Santi Ezquerro i Maxi Lopez.

Begiristain vjeruje da će Motta imati mogućnost izbora destinacije, dok Ezquerru najvjerojatnije neće biti dozvoljeno napustiti klub bez odštete. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznate ljepotice u raskošnim toaletama Slika nije dostupna Horor nesreća 'Usisao' ga uređaj za magnetsku rezonancu

Barca želi 'skresati' momčad nakon što je kupila 4 nova igrača i aktivno traži kupce za one koje smatraju viškom. 

"Vjerujemo da ćemo za Mottu dobiti najviše ponuda zbog njegove kvalitete. No, bit će isto kao i s Ludovicom Giulyjem, za njega ćemo tražiti klub koji on želi", rekao je Begiristain.

Što se tiče Ezquerra, Athletic Bilbao je jedini klub koji se raspitivao za njega, no Begiristainu se ne žuri s odgovorom iako je  Ezquerro dao do znanja da želi promijeniti ambijent. 

"Istina je da se Atletico zanima za njega, ali moramo čekati i vidjeti što želi Ezquerro. Čini se da bi on želio pokušati u Engleskoj ili negdje drugdje u inozemstvu. Rekli smo Atleticu da im nećemo stajati na putu, no da ga moramo 'naplatiti' jer je vrlo dobar igrač unatoč tomu što ovdje nije imao puno prilika", dodao je Begiristain.

A Maxi Lopez je prema pisanju medija navodno već pristao pridružiti se lisabonskom Sportingu i to na posudbu idućih godinu dana. Begiristain to opovrgava.

"Primili smo poziv iz Lisabona u vezi Maxija, no to je sada prošlost. Zajedno s njim i njegovim agentom nastavit ćemo mu tražiti novi klub", zaključio je sportski direktor Barcelone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene