Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor nesreća

'Usisao' ga uređaj za magnetsku rezonancu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odlazak na magnetsku rezonanciju za brokera s Ibize umalo je bio pogibeljan. Njega i njegova motorna kolica povuklo je snažno magnetsko polje aparata koji je bio uključen i nanio mu teške ozljede.

Bruce Roberto Motta letio je zrakom nekoliko metara, kaže, i zalijepio se za uređaj, a bol je bila užasna, prenosi Bild. Ubrzo je pao u nesvijest, zadobio je prijelom rebara i puknula mu je slezena. Liječnici su ga hitno operirali.

Pročitajte i ovo Ilustracija DRAMA NAD DRAMAMA U Frankfurtu hitna evakuacija 20.000 ljudi: Pronađena velika američka bomba Slika nije dostupna TEŠKE DIJAGNOZE I Petra bi htjela hodati: Vesela curica iz Šibenika nema niti godinu dana, a iza nje je već niz teških bitki. Pomozimo joj da prohoda

Sada 50-godišnji Motta leži u bolnici s velikim ožiljkom na trbuhu i mnoštvom podljeva na tijelu. Bolnicu u njemačkom gradu Niederradu, nedaleko od Frankfurta, odlučio je tužiti za nemar.

Liječnici, s druge strane, tvrde da se pacijent nije držao propisa, jer iako je uređaj za magnetsku rezonancu bio uključen, Motta nije smio ući u ordinaciju u metalnim kolicima. Da stvar bude gora, Motta inače pati od multiple skleroze tako da mu je ova nesreća samo dodatno narušila zdravlje. Bolnica se službeno ispričala Motti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene