Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Amerikanac traži 5 milijuna dolara odštete od Stoičkova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kontroverzni bugarski nogometaš i trener Hristo Stoičkov uskoro će morati na suđenje u SAD gdje ga očekuje tužba jednog sveučilišnog igrača kojem je Stoičkov na prijateljskoj utakmici 2003. slomio nogu, tvrdi Washington Post.

Freddy Llerena traži od Stoičkova i njegova tadašnjeg kluba DC Uniteda odštetu od pet milijuna dolara jer je zbog slomljene noge prekinuo karijeru, a unatoč terapijama i dalje šepa, narušeno mu je i psihičko zdravlje, te je potrošio dosta novca za liječenje.

Pročitajte i ovo Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži" Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Stoičkov je na utakmici protiv sveučilišne momčadi iz Washingtona krvnički startao na Llerenu, slomio mu desnu nogu, a za taj start je dobio i crveni karton. Slučaj bi se zaboravio da četiri godine kasnije Llerena nije sudski zatražio odštetu.

Bugarin Stoičkov (41) je 1994. bio najboljim nogometašem Europe, najveću karijeru je napravio u dresu Barcelone, ali i u nacionalnom dresu Bugarske s kojom je na SP-u u SAD-u 1994. bio u polufinalu, a on je sa šest zgoditaka bio najboljim strijelcem prvenstva. 

U svojoj bogatoj riznici trofeja Stoičkov ima naslov prvaka Europe (1992) i pobjednika Kupa Kupova (1997) s Barcelonom (1992), četiri naslova prvaka Španjolske i tri naslova prvaka Bugarske, te osvojeni Španjolski i Talijanski kup.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene