Lavinu smijeha izazvao je plakat HDZ-a koji je osvanuo u Zagrebu, s vrlo očiglednom pravopisnom pogreškom.


Njihova poruka "sad je bitno znanje, a ne demagogija" osvanula je pogrešno zalijepljena - i napisano zajedno "nedemagogija". Iz stranke kažu kako je riječ o pogrešci na jednom plakatu, koja se dogodila tijekom lijepljenja samog plakata - što je posao koji nije radio nitko iz stranke nego posebna agencija koju su angažirali.

Vezani članci Davor Božinović, HDZ Božinović: "Očito je da je HDZ pobjednik ovih izbora. Analizirat ćemo Split. Birači nisu kaznili antisemitske poruke, o tome moramo razmisliti" Slika nije dostupna Mihanović o Puljkovu zamjeniku: "Ivoševiću nije mjesto u zgradi Grada, nego u nekoj drugoj instituciji zatvorenog tipa"

Greška na plakatu HDZ-a Greška na plakatu HDZ-a Foto: DNEVNIK.hr

Ostali plakati, provjerili su, ispravno su zalijepljeni.

"HDZ je za potrebe oglašavanja kampanje za lokalne izbore u Gradu Zagrebu angažirao agenciju Diskurs d.o.o., koja je za potrebe HDZ-a zakupila 107 lokacija za komunikacijske poruke. I to:

Sad je bitan uvid… u svaku kunu gradskog proračuna

Sad je bitno znanje… a ne demagogija

Sad je bitno… i za tvoj kvart

Sad je bitno… i za tvoju ulicu

Sad je bitno… stvarati radna mjesta

Sad je bitno… što se radi, a ne samo što se govori

Sad je bitno poduzeti… sve za spas poduzetnika

Obveze tiskanja i tehnički ispravnog lijepljenja plakata je na plakateru koji je odabrala agencija za oglašavanje. Stoga Vas molimo da sve daljnje informacije i upite postavite agenciji Diskurs d.o.o", poručuju iz stranke.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju