Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dobio i kaznu od 1000 kuna

Saborski zastupnik Franjo Lucić (HDZ) vozio pripit, policija mu zabranila upravljanje vozilom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik Franjo Lucić (59) iz Pleternice u subotu navečer je uhvaćen u vožnji na autocesti A3 kod Lužana u alkoholiziranom stanju, piše 24sata.

HDZ-ovog Franju Lucića prometna policija je u subotu navečer zaustavila najvjerojatnije zbog prevelike brzine, a pritom je utvrđeno da vozi u alkoholiziranom stanju, piše 24sata te dodaje kako neslužbeno doznaje da je ovaj saborski zastupnik u krvi imao alkohola malo više od dozvoljenih 0,5 promila. Navodno se i bezobrazno ponašao prema policajcima. Izrečena mu je kazna od 1000 kuna i zabrana upravljanja vozilom B kategorije u narednih mjesec dana, piše 24sata. Iz policije PU brodsko-posavske nisu htjeli komentirati ovaj slučaj, a Lucić se nije javljao na pozive.

Pročitajte i ovo Vrtić - 1 1200 kuna godišnje Grad koji brine za svoju demografiju: Osiguran dječji doplatak za svu djecu, neovisno o plaći roditelja Život u Hrvatskoj: Pleternica - 6 Život u Hrvatskoj Trg kakav imaju oni nema nitko u svijetu, a dok pjevaju bećarac, izvlače novac iz EU fondova bolje od mnogo većih gradova

Podsjećamo, protiv Lucića je pokrenuta istraga zbog tvrdnje novinara Drage Hedla da ga je Lucić pokušao podmititi da ne objavi tekst o njegovim sumnjivim poslovima. Nakon što je sve izašlo u javnost, Lucić je podnio ostavku na sve političke dužnosti u HDZ-u, na mjesto predsjednika Županijskoga odbora Požeško-slavnoske županije, člana Nacionalnoga vijeća i Središnjeg odbora stranke, ali ne i na dužnost zastupnika u Saboru.

Pokušaj mita dogodio se, tvrdi novinar Telegrama Drago Hedl, tijekom jednog od njihovih telefonskih razgovora koje je novinar i snimao. Franjo Lucić tvrdi pak da nije imao razloga podmićivati Hedla, jer je ionako već i ranije, u više navrata s istim tvrdnjama, pisao o njegovim poslovima.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene