Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na blagdan Velike Gospe neke trgovine rade skraćeno, a neke su kupcima zatvorile svoja vrata. Donosimo njihov raspored.


Većina Lidlovih trgovina u četvrtak radi do 14 ili 18 sati, a neke, uglavnom na moru, vrata kupcima ostavljaju otvorenima do 23 sata. Detaljno radno vrijeme svake Lidlove trgovine pogledajte ovdje.

Vezani članci Vjernici na otočiću Visovcu sudjelovali u proslavi Gospe od Anđela - 4 Vjernici već stižu u marijanska svetišta: Otkrili su što im Velika Gospa znači i s kakvim molitvama dolaze Aljmaš se priprema za blagdan Velike Gospe - 2 Blagdan Velike Gospe u vrijeme korone: Vjernicima u Aljmašu uzimat će broj osobne iskaznice

Radno vrijeme Kauflandovih trgovina je šaroliko. Neke radei do 14 sati, neke do 15 pa 21... Ovdje možete pogledati kako radi Kaufland u vašem susjedstvu.

"Super Konzumi u unutrašnjosti rade najviše do 15 sati, a eventualne iznimke su prodavaonice koje su u sklopu shopping centara gdje se prilagođavamo njihovom radnom vremenu. Super Konzumi na Jadranskoj obali kao i sve ostale Konzumove prodavaonice rade po nedjeljnom radnom vremenu", rekli su nam u Konzumu. Ovdje je link detaljnijeg radnog vremena zapojedinu prodavaonicu.

Tommyjeve trgovine također će raditi različito. Neke do 21 ili 22 sata, a neke će se zatvoriti već u 13 sati. Ovdje je raspored.

Neke Sparove i Intersparove trgovine na Blagdan Velike Gospe ne rade. Druge prodavaonice će se zatvarati u 14, 15, 21 ili 22 sata. Ovdje su detalji.

Većina trgovina u zagrebačkom Avenue Mallu u četvrtak ne radi. Neke radnje će otvoriti svoja vrata, a evo i koje.

Iz Plodina kažu da njihovi supermarketi rade po nedjeljnom radnom vremenu.

Ni u Arena centru prodavaonice neće raditi, ali će zato biti otvoreni neki kafići, kino...

Mall of Split u četvrtak radi od 9 do 22 sata.

West Gate ne radi, baš kao ni King Cross Jankomir.