Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jutro nakon izbora

Oglasio se Zoran Milanović: "U Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik nitko neće biti građanin drugog reda"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović nakon izborne noći se oglasio na Facebooku te poručio da u Hrvatskoj u kojoj će on biti predsjednik nitko neće biti građanin drugog reda.

Predsjednički kandidat Zoran Milanović jutros se oglasio na Facebooku nakon što je sinoć u osvojio 29,55 posto glasova te tako osigurao drugi krug predsjedničkih izbora u kojem će se za mjesto na Pantovčaku boriti s Kolindom Grabar-Kitarović. 

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

U kratkoj poruci na Facebooku poručio je kako je zreo i spreman raditi posao predsjednika.

"Smatram da sam zreo i spreman i u dobroj vjeri pripravan raditi ovaj posao, ali to je više od posla, to je način života. Nitko se u Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik neće osjećati kao građanin ili građanka drugog reda. Nitko", poručio  je. 

Podsjetimo, Milanović je relativni pobjednik prvog kruga predsjedničkih izbora, a jučer je u završnom obraćanju poručio kako vjeruje da će on pobijediti u drugom krugu. 

"Ne idemo u rat, ratovi su gotovi. Idemo u civilizarnu građansku utakmicu u kojoj neka pobijedi bolji, a vjerujem da sam taj bolji ja", rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene