Plakat na ćirilici (Foto: Facebook/M.Š.)
Plakat na ćirilici (Foto: Facebook/M.Š.) Foto: Facebook/M.Š.

Miroslav Škoro, kandidat za predsjednika, reagirao je na ćirilične plakate koji su se pojavili, među njima je i plakat sa Škorinim sloganom "Sad il' nikada!".


Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro reagirao je na ćirilične jumbo plakate koji su se pojavili. Kako je napisao na društvenoj mreži, oglasni prostor je skup, pa bi valjalo saznati otkud Pupovcu novac za ovakvu rastrošnost.

Vezani članci Ruža Tomašić Ruža Tomašić: "Kolinda Grabar-Kitarović i Zoran Milanović ne štite interese hrvatskog naroda" Miro Kovač i Vladimir Šeks Kovač: "Moramo podvući crtu i izvući pouke", Šeks: "Treba pitati Škorine birače žele li da komunisti dođu na vlast"

Navodi i da bi se Hrvati i Srbi bolje razumjeli kad čelnih SDSS-a ne bi od svega radio etnobisnis.

"DA SE RAZUMIJEMO

Milorad Pupovac prepisao je ćirilicom slogane troje predsjedničkih kandidata. Navodno, to radi u sklopu kampanje 'Da se bolje razumijemo'. Hrvati i Srbi puno bi se bolje razumjeli da Milorad Pupovac od svega ne radi etnobiznis.

Oglasni je prostor prilično skup (ja to dobro znam jer ga plaćam iz svog džepa) pa bi valjalo saznati otkud Plenkovićevom koalicijskom partneru novac za ovakvu rastrošnost", napisao je Škoro na Facebooku.