Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prozvao Pupovca

Škoro o ćiriličnim plakatima i s njegovim sloganom: "Hrvati i Srbi puno bi se bolje razumjeli da Pupovac od svega ne radi etnobiznis"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro, kandidat za predsjednika, reagirao je na ćirilične plakate koji su se pojavili, među njima je i plakat sa Škorinim sloganom "Sad il' nikada!".

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Miroslav Škoro reagirao je na ćirilične jumbo plakate koji su se pojavili. Kako je napisao na društvenoj mreži, oglasni prostor je skup, pa bi valjalo saznati otkud Pupovcu novac za ovakvu rastrošnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ-ovci o izborima Kovač: "Moramo podvući crtu i izvući pouke", Šeks: "Treba pitati Škorine birače žele li da komunisti dođu na vlast" Slika nije dostupna HDZ slavi, Škoro najavio novi pohod Jedna pobjeda, tri slavlja: Pogledajte atmosferu u stožerima kandidata nakon rezultata prvog kruga izbora

Navodi i da bi se Hrvati i Srbi bolje razumjeli kad čelnih SDSS-a ne bi od svega radio etnobisnis.

"DA SE RAZUMIJEMO

Milorad Pupovac prepisao je ćirilicom slogane troje predsjedničkih kandidata. Navodno, to radi u sklopu kampanje 'Da se bolje razumijemo'. Hrvati i Srbi puno bi se bolje razumjeli da Milorad Pupovac od svega ne radi etnobiznis.

Oglasni je prostor prilično skup (ja to dobro znam jer ga plaćam iz svog džepa) pa bi valjalo saznati otkud Plenkovićevom koalicijskom partneru novac za ovakvu rastrošnost", napisao je Škoro na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene