Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škorine reakcije

Miroslav Škoro nakon izborne noći: "Mi smo napravili čudesan rezultat"

Miroslav Škoro, kao nestranački kandidat, osvojio je više od 24 posto glasova. Pobijedio je u pet županija. Osvojio i niz desnih biračkih utvrda poput Vukovara, Vinkovaca, Osijeka, Požege, Imotskog. Sve je to bilo nedovoljno za drugi krug.

U sinoćnjem govoru poslao je jasnu poruku kako na ovome neće stati. Planira se uključiti u parlamentarne izbore. Hoće li osnovati stranku, još ne otkriva. No ono što će biti zanimljivo jest za koga će se Škorini birači opredijeliti. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KOMUNIKOLOGINJA O DEBATI "Grabar-Kitarović i Milanović bili su potpuno različiti, no neodlučni birači još nisu dobili odgovor na pitanje koje ih najviše zanima" Slika nije dostupna Svi žele njegove birače: Miroslav Škoro otkrio što će učiniti u 2. krugu izbora: "Puno vas mi je slalo poruke. Ja ću na listiću zaokružiti broj 3"

"Mi ćemo nastavljati vraćati Hrvatsku narodu i moram vam reći da, uvjeravam vas, i pazite što vam govorim s ovoga mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više. Imate moju riječ. Ja vas neću ostaviti", obratio se Miroslav Škoro nakon rezultata prvog kruga predsjedničkih izbora.

Iako tvrdi da nije razočaran, na pitanje novinara o maloj razlici između njega i Kolinde Grabar-Kitarović, Škoro je rekao:

"To je politička utkamica. Tako se dogodilo i nemam što komentirati jer je narod odlučio, birači su odlučili. Mi smo napravili čudesan rezultat." 

Nije odgovorio na pitanje kome će dati podršku u drugom krugu, ali je nadodao kako bi volio da ostane na ovom putu na kojem sada jest. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene