Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi žele njegove birače:

Miroslav Škoro otkrio što će učiniti u 2. krugu izbora: "Puno vas mi je slalo poruke. Ja ću na listiću zaokružiti broj 3"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Škoro na Facebooku poslao poruku svojim biračima što da rade u 2. krugu izbora.

Miroslav Škoro koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora završio na trećem mjestu i čiji bi glasovi mogli presuditi u drugom krugu, na Facebooku je otkrio što će učiniti 5. siječnja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ slavi, Škoro najavio novi pohod Jedna pobjeda, tri slavlja: Pogledajte atmosferu u stožerima kandidata nakon rezultata prvog kruga izbora Mate Mijić "Nisam razočaran, Bože sačuvaj" Ipak nije Sad il' nikada - Miroslav Škoro najavio izlazak na parlamentarne izbore: "Ja vas neću ostaviti!"

Video je naslovio "Obraćanje biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske".

Zahvalio je svima na podršci. Rekao je da su ih sve nazivali pogrdnim imenima, da je on bio kriv "što se drzno usprotiviti oligarhisjkom duopolu", a njegovi birači zato što su se "usudili biti slobodni ljudi koji misle vlastitom glavom i što su odbili slušati direktive iz partijskih centrala". Rekao je i da su ostvarili povijesni rezultat za nekoga tko se financirao iz svog džepa.

"Natjerali smo mnoge da od 22. prosinca sami sebi skoče u usta. Pola godine nazivali su nas marginalcima, ekstremistima, radikalima, crnokošuljašima, udbašima, četnicima, jugonostalgičarima i kojekakvim drugim suludim imenima. Ali od tog povijesnog 22. prosinca ja sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat, a vi od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama, kao što vidite, bore", rekao je Škoro i dodao da se ništa u suštini nije promijenilo nego ih sada samo trebaju, te da će nakon izbora opet postati "tamburaš i njegovi marginalci".

Poručio je i da će ako pobijedi Kolinda Grabar-Kitarović i dalje vladati "oportunistička klika koja se poziva na domoljublje" samo dok ne dobije glasove. Za Zorana Milanovića je rekao da je državu njegova Vlada osiromašila, zadužila, ovršila, raselila i vrijeđala. 

"On je i u ovoj kampanji, u kojoj se navodno unormalio, izjavio da neće sudjelovati u vukovarskoj Koloni sjećanja jer u njoj nema, pazite ovo, pristojnih ljudi. No njemu su put prokrčili oni koji su pošto poto svoju stranačku kandidatkinju gurali u drugi krug iako su im čak i njihove namještene ankete govorile da će ga ona teško pobijediti. Ali radije su željeli ovu neizvjesnu utakmicu koju lako mogu izgubiti nego našu sigurnu pobjedu", kazao je Škoro. Dodao je da ne želi birati manje zlo nego dobro.  

Na kraju je otkrio što će učiniti u 2. krugu.  

"Puno vas mi je slalo poruke i tražilo savjet što da učinite i za koga da glasujete u 2. krugu, no ja vam taj savjet ne mogu dati. Nemam pravo govoriti vam što da učinite. Imam povjerenja u vas. Znam da ćete, kao i u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam kao jedan od vas mogu iskreno reći što ću ja kao birač učiniti. Svakako ću izaći na izbore. Neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću listić i vlastitom kemijskom olovkom zaokružiti, ali ne ni broj 1, a  ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3. Vas, svoj hrvatski narod", rekao je u Facebook poruci. 

"Vi ste meni dali svoj glas u prvom krugu, a ja ću vama svoj u drugom. Dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu", zaključio je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene