Obavijesti Video Pretražite Navigacija
reakcije na sučeljavanje

HDZ optužuje Milanovića za retoričko nasilje na debati, a predsjedničin savjetnik vikao je na njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U osvrtu na jučerašnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata HDZ je optužio Milanovića za agresiju iako je predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar njega napao nakon debate. Iz SDP-a pozivaju glasače da biraju "civiliziranu Hrvatsku, a ne onu u kojoj se HDZ na taj način obračunava s političkim neistomišljenicima".

Nakon jučerašnjeg sučeljavanja kandidata na predsjedničkim izborima Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića stižu reakcije od njihovih stranaka i stranačkih kolega.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović Na samom kraju kampanje Još nema potvrde za završno sučeljavanje na najgledanijoj televiziji: ''Ako se žele baviti tom funkcijom, ne smiju se bojati'' Slika nije dostupna OGLASILA SE JADRANKA KOSOR "KGK je besramna... S mandata veleposlanice u SAD-u otišla u NATO bez obavijesti Vladi i meni, i ostavila veleposlanstvo prazno"

"I premda se kandidat ljevice grčevito suzdržavao, očito poučen svojim debaklom na RTL-u, ipak nije mogao zatomiti ćud - opet je bahato docirao, japajakao, podcjenjivački dobacivao, nedžentlmenski podmetao, redovito prekoračivao svoje vrijeme, stalno upadao u riječ, čak i voditeljima, vrijeđao tako reći sve države svijeta, kao u kakvoj kavanskoj raspravi… Uobičajeno Milanovićevo retoričko nasilje", objavio je HDZ na Facebooku te su istaknuli da je predsjednica bila "pristojna i odmjerena" te se "nije dala navući na Milanovićevu agresiju".

No agresivan istup imao je njezin savjetnik Tomislav Madžar, i to nakon debate kad je stao dobacivati Milanoviću da se može sramiti. 

Istup predsjedničina savjetnika komentirao je i SDP Hrvatske.

"U nedjelju 5. siječnja birate između normalne, civilizirane Hrvatske i 'prave Hrvatske' u kojoj se HDZ-ovci ovako obračunavaju s političkim neistomišljenicima. Dosta je bilo mraka, zato izađite na izbore i birajte promjene!" objavili su na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene