Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Neki su govorili o zdravlju''

Zaiskrilo između Butkovića i Bauka: ''Postavilo se pitanje je li Grabar-Kitarović sposobna iznijeti kampanju do kraja''

Predsjednik Kluba zastupnika SDP-a Arsen Bauk u specijalnoj emisiji Nove TV ''Predsjednički izbori'' komentirao je kampanju predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović. Kazao je da se u jednom trenutku postavilo pitanje je li aktualna predsjednica ''sposobna iznijeti kampanju do kraja''.

Arsen Bauk, koji je u utrci za Pantovčak podržao Zorana Milanovića, u specijalnoj emisiji Nove TV komentirao je kampanju predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović rekavši da je ''ovu kampanju odradila dosta loše''.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati DIP-a Predsjednički izbori: Kako je glasala dijaspora? Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

''Mislim da se u jednom trenutku postavilo opće pitanje je li ona uopće sposobna iznijeti kampanju do kraja zbog nekih njezinih nastupa koje su svi komentirali, počevši od društvenih mreža pa nadalje'', kazao je i istaknuo da samo govori ''što su drugi konstatirali''.

''Čini mi se da su neki govorili o zdravstvenom stanju, pa da ne idemo dalje sad u detalje'', rekao je Bauk.

Na komentare Arsena Bauka o kampanji aktualne predsjednice nadovezao se ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković rekavši da vidi ''da je gospodina Bauka malo euforija ponijela''. ''Trajat će to 15-ak dana, a onda će on opet doći na početak'', kazao je Butković, na što mu je Bauk odgovorio: ''Sad smo na početku, tek ćemo doći na kraj.''

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene