Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U JUTARNJIM SATIMA

Potres magnitude 3,4 pogodio Dalmaciju, epicentar kod Vrlike: "Prvo je bilo lagano podrhtavanje pa jaka buka i tutnjava, i onda je malo jače zatreslo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres je jutros nešto nakon osam sati pogodio Dalmaciju, a po podacima Seizmološke službe epicentar je bio kod Vrlike.

Nešto nakon osam sati potres je pogodio Dalmaciju. Epicentar je bio kod Vrlike, a magnituda je po podacima Seizmološke službe iznosila 3,4 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Potres pogodio BiH "Poput neke eksplozije" Snažan potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: "Tresao se plafon, zidovi, stolovi. Trenutak do rušenja je falio"

Po ranijim podacima EMSC-a, epicentar je bio u BiH, no hrvatski seizmolozi kasnije su precizirali da je ipak bio u Dalmaciji.

 

Podrhtavanje se osjetilo diljem Dalmacije: "S obzirom da sam još bila u krevetu, dobro me je zatreslo...prvo se čulo kao lagano podrhtavanje i onda je jaka buka i tutnjava, i onda je zatreslo 3 sekunde malo jače", napisala je svjedokinja iz Vrlike.

"Osjetio se kao nadolazeći vlak", "Jako hukanje i lagano ljuljanje", "Kratka tutnjava, više se čuo nego osjetio", neka su od svjedočanstava građana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene