Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaos na autocesti

Nije jasno kako: Kamion probio zaštitnu ogradu, a zatim se u suprotnom smjeru sudarila tri automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamin koji je vozio u smjeru Zagreba sletio je s autoceste, a zatim su se sudarila tri automobila koja su vozila u suprotnom smjeru. Nije još jasno kako.

Teretno vozilo sletjelo je s kolnika, a zatim su se slupala i tri osobna automobila. Dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A3 kod čvora Ivanić Grad zagrebačka policija dobila je u 17 sati. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Ozlijeđene su četiri osobe, no ne zna se težina ozljeda. Kako doznajemo, kamion koji je vozio u smjeru Zagreba probio je zaštitnu ogradu i sletio s kolnika. Automobili koji su naletjeli jedni na druge putovali su u suprotnom smjeru. Još nije jasno ni zašto je kamion sletio, ni kako to da su se potom u suprotnom pravcu sudarili i auti.

I HAK je izvijestio o nesreći.

"Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog prometnih nesreća između čvora Ivanić Grad i naplatne postaje Zagreb - istok (na 57. km) vozi se usporeno, jednim prometnim trakom u oba smjera", stoji u objavi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene