Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAJJAČI 3,1 PO RICHTERU

Ponovno podrhtavanja tla kod Petrinje i Gline, četiri potresa u 10 minuta: "Evo ga opet. Bože pomozi nam..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Područje Banovine oko 14:20 zatresao je još jedan potres jačine 3,1 po Richteru. Uz njega, u kratkom vremenu dogodila su se i tri slabija.

Epicentar je bio 17 kilometara jugozapadno od Petrinje na dubini od 10 kilometra, objavljeno je na stranici EMSC.

Pročitajte i ovo Prizori iz Petrinje - 2 Tri godine nakon potresa Očajni ljudi još uvijek čekaju povratak u svoj dom: "To je naša hrvatska sprdačina, ne treba njima nitko ništa poručiti ako ne znaju svoj posao" Petrinja - 1 Banovina tri godine od potresa Satima bila zarobljena ispod ruševina: "U snovima opet proživljavam scene, a hvata me jeza da ćemo se vratiti u tu zgradu"

Uznemireni građani na spomenutoj stranici napisali su svoje dojmove, a neki se pitaju do kad će ova podrhtavanja trajati.

"Dobri Bože do kada ovako?", "Evo ga opet. Bože pomozi nam", neki su od komentara dok drugi pišu kako je potres kratko trajao, ali je bio jak.

Seizmološka služba objavila je precizno: između 16:18 i 16:28 na tom su se području dogodila čak četiri potresa. Magnituda im je bila redom: 1,9, 3,1, 1,8, i 1,2. 

Jutros je jak potres magnitude 4,7 pogodio područje Šibenika i okolice. Zbog pregleda pruge bio je zatvoren željeznički promet na dionicama Knin – Split i Knin – Šibenik. Više o tome čitajte OVDJE

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene