Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon potresa

Gradonačelnici dalmatinskih gradova: Nema većih šteta, bit ćemo građanima na raspolaganju cijelu noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon potresa od 4,6 koji je u večernjim satima zatresao Dalmaciju, srećom nema većih šteta. Epicentar je bio u Buškom jezeru u BiH

Gradonačelnik Trilja, gdje se potres najjače osjetio, reporteru Dnevnika Nove TV Ivanu Juriču je kazao da su u stožeru i da za sad nema dojava o štetama. "Imamo jedan manji odron na županijskoj cesti. To su županijska uprava za ceste i vatrogasi već riješili. Stanovništvo je u panici, ali dojava o štetama nemamo", rekao je Ivan Bugarin reporteru Dnevnika Nove TV i dodao kako su ljudi izašli van na ulice.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama

U objavi na društvenim mrežama Bugarin je dodao kako će građanima biti na raspolaganju cijelu noć.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj kazao je Juriču kako zasad nema dojava o štetama te je u kontaktu sa svim dežurnim službama.

I zamjenik splitskog gradonačelnika, Bojan Ivošević ranije je kazao kako nema dojava o štetama. No splitski vatrogasci naknadno su DNEVNIK.hr-u potvrdili kako je oštećen jedan dimnjak u širem centru grada.

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak za RTL Direkt izvijestio je kako su bili u kontaktu sa službom 112 i prema njihovim prvim izvještajima izgleda da nema štete u Splitu, niti ima ozlijeđenih.

"Između Livna i Sinja tako da je u Splitu ipak slabiji. Mi se zaista nadamo da niti tamo gdje je epicentar neće biti većih šteta niti ozlijeđenih", rekao je, dodavši da će građanima biti na raspolaganju za bilo što je vezano uz potres.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene