Sisačkog biskupa Vladu Košića posjetio je u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku general Ante Gotovina sa suprugom Dunjom, a biskup mu je zahvalio za donaciju koju je njegova tvrtka dala za stradale u potresu ovoga kraja, priopćeno je u nedjelju iz Sisačke biskupije.

Galerija


Potresom pogođenu Banovinu obišao je umirovljeni general Ante Gotovina. General je sa suprugom posjetio sisačkog biskupa Vladu Košića.

Vezani članci Petrinja nakon potresa Nema posla za lokalne tvrtke na rušenju zgrada u devastiranoj Banovini: "Ruše svi iz Hrvatske osim domaćih ljudi" Branimir Novak - 1 Godinu dana nakon potresa sve je više problema s obnovom: "Navode da imam dvije nekretnine, a zapravo nemam niti jednu"

Biskup je generalu zahvalio na donaciji njegove tvrtke za stradale u potresu. General je pak poručio da će i dalje pomagati, s nadom da će se sve porušeno u potresu - obnoviti, priopćeno je iz biskupije.

General Gotovina, koji je sisačkog biskupa Košića i njegove suradnike posjetio u subotu, "rado se prisjetio lijepih trenutaka provedenih u Sisku prije nekoliko godina".

Također izrazio je potporu sisačkom biskupu Košiću, "s obećanjem da će biti uz njega i ovaj narod te pomagati i dalje koliko bude mogao". 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr