Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wienerberger donosi

Posjetite jedan od najvećih sajmova graditeljstva u regiji

PR
PR Foto: PR
Nakon iznimnog uspjeha prošle godine, i ove godine održat će se jedan od najvećih sajmova graditeljstva u regiji – ArhiBau

Sajam kulture građenja i održivog razvoja održat će se od 5. do 8. listopada u Areni Zagreb u organizaciji Društva arhitekata Zagreba. ArhiBau okuplja brojne dionike građevinskog sektora, a generalni sponzor ovog regionalnog sajma je Wienerberger.

Pročitajte i ovo Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako Andrej Plenković u Virovitici komentirao aktualne teme Plenković o upadu policije u Ministarstvo kulture i kontroverzi oko Turudića: "Nismo mi veslo sisali ovdje osam godina"


Tijekom trajanja sajma posjetitelji će imati priliku čuti o raznim relevantnim temama graditeljskog sektora, a svoje proizvode izlagat će razni predstavnici iz graditeljstva. Teme i informacije na sajmu bit će interesantne kako projektantima tako i kupcima, dobavljačima te svima koji žele saznati više.

PR PR (Foto: PR)


I ove godine sajam će okupiti brojne stručnjake iz graditeljstva, iz javnog i privatnog sektora, koji će sudjelovati na konferenciji. Glavna tema ovogodišnjeg četverodnevnog sajma su „Izazovi oporavka i otpornosti“. Na sajmu će poznati predavači i panelisti govoriti o temama kao što su urbanizam, održivi turizam, zelena infrastruktura i dr. Sajam nudi razne radionice i predavanja na kojima će sudjelovati i stručnjaci iz Wienerbergera koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo iz graditeljstva sa ostalim sudionicima.

PR PR (Foto: PR)


Pozivamo vas da posjetite Wienerbergerov izložbeni štand kod glavnog ulaza u dvoranu na kojem ćete moći saznati sve potrebne informacije o proizvodima i uslugama tvrtke. Uz kavu i druženje moći ćete vidjeti izložbene primjerke inovativnih proizvoda za dom, ali i porazgovarati sa stručnjacima iz spomenute kompanije. Uz to, sve projektante čeka veliki nagradni natječaj u kojem će nagradu odnijeti najzanimljiviji mediteranski projekt 21. stoljeća. Više informacija potražite na Wienerberger štandu!

PR PR (Foto: PR)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene