Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"zato što svoje volim"

Škoro predstavio slogan Domovinskog pokreta: "Hrvatima možemo, recimo, jamčiti put na Mjesec, drugo je zauzeto"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domovinski pokret na parlamentarne izbore 2020. ide pod sloganom ''Zato što svoje volim'', poznatim stihom iz pjesme Miroslava Škore ''Sude mi''.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u obraćanju na društvenim mrežama ukratko je predstavio i ključne točke programa Domovinskog pokreta.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica i Ivan Penava - 2 Jedno pitanje mu nije sjelo Penava za Dnevnik Nove TV: "Nismo uskogrudna stranka, bit će mjesta za Kolakušića i istaknute pojedince" Mislav Kolakušić i Mario Radić Borba za svaki glas Sprema se nova suradnja na desnici: "Jako smo blizu dogovora..."

"Dragi prijatelji, vrijeme je iznošenja izbornih programa i obećanja i, kao što vidite, neki imaju po nekoliko stotina stranica, jako puno točaka i sve skupa pretvorilo se u natjecanje u laganju i u onoj disciplini 'što nas košta opet obećat?'. Stoga, Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto", ironično je ocijenio Miroslav Škoro.

Naglasio je kako je Domovinskom pokretu u središtu svih politika hrvatski čovjek, obitelj i domovina te da nikada neće dati svoje vode, zemlju i šume.

"Stoga, zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu. Zato što svoje volimo, omogućit ćemo zdravu poduzetničku klimu, zapošljavanje po sposobnosti i stvaranje uvjeta za povratak u Republiku Hrvatsku", istaknuo je Škoro.

Osim toga, Domovinski pokret neće dopustiti zlostavljanje ugroženih skupina, vladanje državom putem žetončića i pogodovanje etnobiznismenima, poručio je. Brinut će se o djeci i mladima, braniteljima i umirovljenicima.

"Zato što svoje volimo, potaknut ćemo rješavanje pitanja nestalih, graničnih sporova i zakona o izborima i referendumima. Zato što svoje volimo, za sve ćemo putem referenduma pitati hrvatski narod i ako treba, odstupit ćemo, podnijeti ostavke i raspisati nove izbore", zaključio je Miroslav Škoro.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene