Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pozicije i beneficije članovima Domovinskog pokreta nudi jedna od vodećih stranaka u Hrvatskoj i to u dalmatinskoj izbornoj jedinici, dodao je Škoro ne želeći otkriti je li riječ o SDP-u ili HDZ-u.


Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro kazao je u utorak da je jedna vodeća hrvatska strana već počela nuditi članovima Domovinskog pokreta neke beneficije i pozicije kako bi prešli na njihovu stranu ne želeći otkriti je li riječ o HDZ-u ili SDP-u.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković odgovorio Škori: "Teze su bizarne i štetne, HDZ-u nitko neće određivati tko će biti na čelu Vlade" Slika nije dostupna Škoro oštro po Plenkoviću i Bernardiću: "Znate što? Oni neće biti premijeri!"

"Čekamo sliedeću veliku aferu s kojoj će napasti Domovinski pokret jer očito je da kad je voda u ušima onda se događaju različite stvari čak do te mjere se ide tako daleko da se nekim našim članovima i ljudima s liste nude određene pozicije i beneficije ne bi li prešli na drugu stranu”, kazao je Škoro na predstavljanju biračima u 6. izbornoj jedinici u Velikoj Gorici.

Pozicije i beneficije članovima Domovinskog pokreta nudi jedna od vodećih stranaka u Hrvatskoj i to u dalmatinskoj izbornoj jedinici, dodao je Škoro ne želeći otkriti je li riječ o SDP-u ili HDZ-u.

"Mislim da je dobro da ja to znam i da oni znaju da ja znam” , rekao je Škoro poručivši kako im neće uspjeti razbiti kompaktnost Domovinskog pokreta.

Komentirao je i jučerašnje suočavanje čelnika vodećih stranka Andreja Plenkovića i Davora Bernardića usporedivši ga s "Mozartovim tercetom s dvije trube i jednim mezzosopranom".

"Do jučer sam mislio da nikada ne bih podržao vladu u kojoj bi premijer nastavio biti Andreja Plenković i dalje to mislim , međutim od sinoć mislim da to ne može raditi ni Davor Bernardić”, kazao je Škoro nazvavši obojicu birokratima.

"Nećemo podržati nikakvu situaciju u kojoj bi bilo tko od tih birokrata bio premijer”, pojasnio je.

Kada je riječ o glasanju osoba u samoizolaciji Škoro je kazao da ne bi bilo dobro da se regularnost izbore dovede u pitanje nekom ustavnom tužbom, dok je za otvaranje granice s Bosnom i Hercegovinom poručio da o tome trebaju odlučivati stručnjaci i u tome biti dosljedni.

Škoro je ponovno kako je on spreman za sučeljavanje u svakom trenutku sa političkim protivnicima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju