Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSTIZBORNE KRIŽALJKE

Šef HNS-a Predrag Štromar: "U stranci već razgovaramo, a u idućih nekoliko dana ćemo razgovarati sa svima"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska narodna stranka na izborima je osvojila jedan mandat u Saboru. Njen je čelnik Predrag Štromar na pitanje je li već razgovarao s Andrejem Plenkovićem kazao kako će "u idućih nekoliko dana razgovarati sa svima".

Šef HNS-a Predrag Štromar kazao je danas kako još ne može reći hoće li njegova stranka sudjelovati u novoj Vladi. "O tome ćemo razgovarati na tijelima stranke, ne želim ništa komunicirati dok se ne dogovorimo u stranci", kazao je Štromar. "S Plenkovićem sam razgovarao i čestitao mu na vrlo dobrom rezultatu", ddoao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 14 imena HNS u Varaždinu predstavio kandidate treće izborne jedinice, Štomar uvjeren da dobivaju tri mandata Slika nije dostupna parlamentarni izbori Štromar: Blaženka Divjak nezavisna je kandidatkinja na HNS-ovoj listi

Njegova je stranka na parlamentarnim izborima osvojila jedan mandat u Saboru. 

Na novinarsko pitanje koji su njihovi uvjeti prvo je kazao da nema uvjeta, da bi potom dodao: "Uvjet nam je da nastavimo programe koje smo radili dosad. I ako ćemo biti u Vladi i ako nećemo biti u Vladi inzistirat ćemo da se nastavi proces reforme obrazovanja te da naši učenici imaju jednake uvjete kakve imaju djeca u Zapadnoj Europi."

Naveo je i kako će se zalagati da se nastavi sa subvencioniranjem stambenih kredita za mlade jer su putem te mjere mnogi uspjeli riješiti stambeno pitanje te ju je ocijenio uspješnijom od POS-ovih stanova.

"Tražit ćemo da se realizira ono što je u našem programu jer je to interes građana koji su nam dali povjerenje", dodao je Štromar. Na pitanje kada će razgovarati s Andrejem Plenkovićem kazao je: "U stranci već razgovaramo, a u idućih nekoliko dana ćemo razgovarati sa svima". 

Komentirao je i spekulacije da bi Radimir Čačić mogao u koaliciju s HDZ-om te istaknuo kako je donedavno bio u Restart koaliciji te da ga "baš zanima kako će to objasniti kad je nas kritizirao".

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene