Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi djelatnici u samoizolaciji

Otkriveno u kojem je noćnom klubu bilo četvero zaraženih iz Zagreba: "Zatvoreni smo do daljnjega"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je epidemiolog Bernard Kaić rekao je kako je četvero zaraženih iz Zagreba boravilo u jednom noćnom klubu, otkriveno je kako se radi o klubu Ray u zgradi hotela Westin.

Uprava kluba obratila se na Instagramu  te objavila kako je klub do daljnjega zatvoren, a svi djelatnici stavljeni su samoizolaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Obavještavamo Vas da smo od nadležne institucije dobili informaciju kako je nekolicina osoba pozitivnih na Covid-19 boravila kraće vrijeme unutar našeg kluba. Slijedom tih informacija, ali i vrlo promjenjive opće epidemiološke situacije u Hrvatskoj, odlučili smo u potpunosti dezinficirati klub te testirati i staviti u samoizolaciju cjelokupno osoblje radi sigurnosti svih Vas, kao i naših zaposlenika. Također, odlučeno je kako Ray klub zatvaramo do daljnjega; odnosno do trena do kad se situacija u Hrvatskoj ne popravi.
Nadamo se da vrlo skoro ponovno pjevamo i plešemo zajedno!

Vaš Ray Club"

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene